Medalje og legatfest den 19. juni 2015

For at styrke det gode håndværk, har Håndværker og Industriforeningen i Odense igennem nogle år genoptaget en gammel tradition med at hædre de bedste af de nyuddannede svende, ved uddeling af fagets medaljer, diplomer og legater.

På grund af det forestående folketingsvalg er Medalje og Legatfesten i 2015 flyttet fra Odense Rådhus til Kulturmaskinen, Magasinet – Farvergården 7, 5000 Odense C

Kl. 16.00 – 18.00 Medalje og Legatoverrækkelse

Kl. 18.00 – 19.00 Reception

Medalje og Legat overrækkelsen er en festlig dag med uddeling af medaljer, diplomer og legater til årets dygtigste nyuddannede svende, garneret med musik, sang og festtaler.

Ud over de nyuddannede svende med ledsagere og deres læremestre, inviteres også sponsorer samt repræsentanter fra Byen, Regionen og Folketinget.

Prisoverrækkelsen arrangeres af en komité bestående af repræsentanter for Håndværker og Industriforeningen i Odense i samarbejde med Fagbevægelsen, de Tekniske Skoler og Odense Rådhus.

Efter Medalje og Legatoverrækkelsen med reception, inviteres alle deltagende Medalje og Legatmodtagere med ledsager til koncert med bandet ”The Blue Van” på Musikhuset Posten – Øster Stationsvej 35, 5000 Odense C

Dørene åbnes kl. 20.00 og koncerten starter kl. 21.00